Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

C++ BUILDER 4.0, 5.0 A 6.0 - VÝVOJOVÉ PROSTŘEDÍ, 2. DÍL

Matoušek David
576 stran
Formát:150 x 210 mm
Jazyk:česky
Vazba:pevná
ISBN:9788073001179
Vydavatel:Ben
Odešleme:ihned
Cena před slevou:704,70 Kč
Sleva:40%
Ušetříte:281,90 Kč
Cena s DPH 10%:422,80
skladem poslední kus

Kniha volně navazuje na úšpěšnou knihu C++ Builder 4.0. Autor se věnuje některým problémům, nastíněným v předchozí knize, podroběji. Čtenář je tak seznámen s dalšími možnostmi použití zdrojů (resources), včetně tvorby animovaných kurzorů. Možnost tvorby uživatelských komponent je doplněna popisem ukládání vlastností do konfiguračního streamu (souboru DFM). Autor se rovněž vrací k problematice použití schránky, která je zakončena tvorbou vlastního prohlížeče schránky. Čtenář je zasvěcen do tajů zpracování zpráv v C++ Builderu a možností registrace vlastní zprávy.

Další kapitoly jsou věnovány zatím neuvedeným rysům programování a dosud nepopsaným komponentám. Jedná se o široké možnosti použití GDI (Graphics Device Interface), vytvoření textového editoru za pomoci komponenty RichEdit (včetně možnosti práce s OLE), vytvoření šetřiče obrazovky. Pozornost je též věnována použitím metasouborů.

Velká pozornost je věnována grafice (zejména se jedná o fonty, palety, regiony a cesty čar), jsou ukázany i základy práce s OpenGL.

Kniha je zakončena ukázkami spolupráce programu s vnějšími zařízení, které lze připojit na sériový port a informacemi o novinkách C++ Builderu verze 5.0.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem