Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

ANGLICKO-ČESKÝ ČESKO-ANGLICKÝ HUDEBNÍ SLOVNÍK, S ILUSTROVANÝM PROLOGEM

Jan Spisar, Ludmila Peřinová
240 stran
Formát:130 x 160
Jazyk:Česky
Vazba:Pevná bez přebalu lesklá
ISBN:9788072253180
Vydavatel:MONTANEX, a.s.
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:180,- Kč
Sleva:35%
Ušetříte:63,- Kč
Cena s DPH 0%:117,-
Publikace vynikla na podkladě úspěšného „Anglicko-českého hudebního slovníku s ilustrovaným prologem“ Jana Spisara, vydaného nakladatelstvím Montanex v roce 1996.
    Jan Spisar doplnil anglicko-českou část o řadu nových hesel. Česko-anglická část vypracovaná Ludmilou Peřinovou podstatnou měrou vychází ze Spisarova  slovníku tak, aby si obě dvě části po stránce terminologické co nejvíce odpovídaly.
    Předložený slovník obsahuje termíny, s nimiž se hudebník (interpret, skladatel, pedagog, muzikolog, publicista), ale i „laik“ milovník hudby mùže setkat. Neomezuje se tedy pouze na úzce specializovanou hudebně-teoretickou terminologii.
    Kniha  je užitečnou pomùckou jak pro české, tak pro anglicky mluvící hudebníky a zájemce o hudební umění. Jeho uživatel tak bude moci nejenom rozumìt, ale i hovořit se svými zahraničními kolegy. Slovník v praktickém formátu 120 x 165 mm a v pevné vazbě nabízí přes 5 000 hesel a opět i názorný ilustrovaný prolog, který tvoří miniučebnici významu hudebních pojmù.

Můžete napsat: as@montanex.cz
nebo volat: 737 286 944

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem