Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

PRVOK, ŠAMPÓN, TEČKA A KAREL

Patrik Hartl
236 stran
Jazyk:čeština
Vazba:kniha, brožovaná vazba
ISBN:9788090517301
Vydavatel:Bourdon
Odešleme:ihned
Cena před slevou:269,- Kč
Sleva:21%
Ušetříte:56,50 Kč
Cena s DPH 10%:212,50
Román vypráví s vtipným nadhledem příběh čtyř kamarádů, kteří si dvacet let po maturitě zkusí položit otázku, jestli žijí opravdu tak, jak chtěli, když jim bylo osmnáct. A protože si musí přiznat, že by sami ze sebe nejspíš byli zklamaní, nezbývá jim, než se rozhodnout, jestli s tím chtějí něco udělat.
Kdyby měl Karel charakterizovat, jaká tato kniha je, pravděpodobně by řekl, že je to výzva. Výzva nebát se v poločase rozpadu změnit a čelit pohodlnosti.
Prvok by asi neváhal pateticky dodat, že je to příběh o svobodě a odvaze, která je k ní potřeba. A taky o tom, jak milovat. Manželky, milenky, matky i dcery.
Tečkovi by to bylo fuk, protože knížky nečte. Ale kdyby zjistil, s kolika ženami se v tomto příběhu vyspí, možná by ho to zaujalo natolik, že by si zrovna tenhle román přečetl.
A Šampón by hlavně považoval za důležité, aby se při čtení této knížky čtenáři dobře bavili. Protože podle něj v ní jde především o to, o čem zpíval Freddie Mercury: Show must go on!

Tento román autora úspěšných divadelních komedií doporučuje čtenářům Eva Holubová.
Milan Lasica o knize napsal: "Túto knižku som prečítal na dúšok. Je napísaná ľahkým perom o vážnych veciach."
Jiří Menzel ji hodnotí takto: "Patrikova knížka je lehké čtení o těžkém životě dnešních třicátníků. Sledoval jsem vtipně propletené osudy Prvoka, Šampóna, Tečky i Karla a upřímně jsem se bavil autorovou ironií, se kterou popisuje jejich hmyzí snažení."
Zařazeno do kategorií:
Sleva 29% z 289,-
205,20

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem