Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

(R)EVOLUČNÍ EKONOMIE O SYSTÉMU A LIDECH

Tomáš Sedláček; David Graeber; Roman Chlupatý
136 stran
Formát:124 x 174 mm
Jazyk:česky
Vazba:pevná
ISBN:9788087506288
Vydavatel:65. pole
Odešleme:do 3 prac.dnů
Cena před slevou:134,60 Kč
Sleva:18%
Ušetříte:24,20 Kč
Cena s DPH 0%:110,40
Možná už nebudeme žít ve světě, kde je vše jasné…
Stane se finanční krize a nejistota posledních let pouhou epizodou, anebo si vážně musíme zvyknout na to, že už nic nebude tak snadné jako dřív?

Ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě na toto téma přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa a autora světového bestselleru Dluh: prvních 5000 let.

(R)EVOLUČNÍ EKONOMIE: O SYSTÉMU A LIDECH je střetem dvou pohledů na životaschopnost systému, ve kterém žijeme. Férově vedená diskuze reflektuje stále častěji kladenou otázku: Je možné současný dům jen poopravit, anebo je lepší (či nevyhnutelné) ho strhnout a postavit nový o kus dál?

Druhý svazek edice Double nabízí stravitelné, inspirující a místy provokativní čtení. Tomáš Sedláček, autor mezinárodního bestselleru Ekonomie dobra a zla, zde dostává prostor představit své názory v novém kontextu, který mu evidentně svědčí.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem