Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

MÍSTNÍ POPLATKY - PRAKTICKÁ PŘÍRUČKA PRO OBCE (2. VYDÁNÍ)

Vladimír Pelc
240 stran
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788074004544
Vydavatel:C.H.BECK
Odešleme:do 3 prac.dnů
Cena před slevou:490,10 Kč
Sleva:15%
Ušetříte:73,50 Kč
Cena s DPH 10%:416,60

Kniha je úplným průvodcem po tématu místních poplatků.

   Cílem autora bylo vytvořit praktickou příručku, z níž se zájemci dozvědí všechny potřebné informace. Co v knize najdete? Jednotlivé místní poplatky, možnosti a způsoby jejich ukládání obcemi a plnění poplatkových povinností právnickými a fyzickými osobami. U každého místního poplatku jsou popsány poplatkové prvky, seznam příslušných právních norem, rozsáhlá judikatura a také oprávnění obcí při správě místních poplatků; příloha obsahuje též metodická sdělení Ministerstva financí ČR a Ministerstva vnitra ČR a stanoviska Úřadu pro ochranu osobních údajů. V závěru některých kapitol jsou citovány části obecně závazných vyhlášek, které jsou chybné; k nim autor připojil vysvětlující komentář. Rovněž se dočkáte odpovědí na časté dotazy ohledně místních poplatků.

   Publikace je především určena pro právní praxi obcí, neboť se týká jejich oprávnění v sektoru místních poplatků, ale také podnikatelům, živnostníkům a občanům, protože popisuje jejich peněžní i nepeněžní povinnosti. Knihu využijí pracovníci státní správy a samosprávy obcí, jakož i podnikatelé, advokáti, účetní a daňoví specialisté. Kniha vychází ve druhém, aktualizovaném vydání a týká se zákona o místních poplatcích a dalších zákonů ve zněních účinných pro rok 2013.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem