Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

INSOLVENČNÍ ŘÍZENÍ

Hásová, Moravec
288 stran
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788074004599
Vydavatel:C.H.BECK
Odešleme:do 3 prac.dnů
Cena před slevou:494,20 Kč
Sleva:15%
Ušetříte:74,10 Kč
Cena s DPH 10%:420,10

Úpadek dlužníka patří k průvodním jevům tržní ekonomiky.

   Právní úprava způsobů řešení úpadku v insolvenčním řízení patří k problematice, se kterou by se měl seznámit každý účastník trhu, ať již podnikatel nebo spotřebitel. Většina dostupných titulů na současném knižním trhu dotýkajících se insolvenčního práva je v převážné většině zaměřená na komentáře k ustanovením insolvenčního zákona. Autoři proto přinášejí jiný pohled na insolvenční řízení. Předkládaná publikace přináší potřebný přehled o průběhu insolvenčního řízení a svým výkladem přispívá k dostatečné orientaci v insolvenčním právu. Poukazuje na nejdůležitější změny, ke kterým v právní úpravě insolvenčního řízení dochází, jakož i na problémy, které se při aplikaci právní úpravy vyskytují. V publikaci nechybí rovněž odkazy na soudní judikaturu.

   Aktuálně zpracované téma je určeno zejména věřitelům, dlužníkům, insolvenčním správcům, advokátům a právníkům, kteří se ve své pracovní činnosti problematikou úpadku zabývají.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem