Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

MANUÁL K DAŇOVÉMU ŘÁDU, 2. ROZŠÍŘENÉ A AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ, 2013

Ing. Miloslav Kopřiva, Mgr. Jaroslav Novotný
928 stran
Formát:150 x 210 mm
Jazyk:česky
Vazba:pevná
ISBN:9788072089475
Vydavatel:Sagit
Odešleme:ihned
Cena před slevou:681,- Kč
Sleva:17%
Ušetříte:115,70 Kč
Cena s DPH 10%:565,30

Manuál k daňovému řádu vyšel poprvé před dvěma roky. Kniha byla velmi dobře přijata odbornou veřejností, která oceňuje zejména její praktické pojetí, srozumitelnost a provázanost komentářů k daňovému řádu na ostatní hmotně-právní daňové předpisy.

   Po bezmála dvou letech přicházejí autoři s aktualizovaným vydáním, v němž zúročili každodenní práci s komentovanými tématy. Kniha je doplněna o nové praktické poznatky, řeší problémy, které vznikly při aplikaci daňového řádu v daňových řízeních, přináší metodická stanoviska orgánů daňové správy a stovku nových rozsudků Nejvyššího správního soudu. Dále pak tato publikace reaguje na legislativní vývoj dané problematiky a komentuje změny účinné od roku 2013.

    Jde zejména o samotnou novelu daňového řádu, o novelu občanského soudního řádu (a její významný dopad do jednotlivých oblastí vymáhání daňových nedoplatků) a o dopady na uplatňování jednotlivých institutů daňového řádu zákonem o Finanční správě České republiky (místní příslušnost, delegace, nahlížení do spisu, zahájení řízení, účinnost plné moci, převedení přeplatku na nedoplatek, vznik Odvolacího finančního ředitelství s celostátní působností apod.). Všechny tyto změny jsou v knize podrobně komentovány.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem