Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

HMOTNÝ A NEHMOTNÝ MAJETEK V PRAXI 2014

Milan Lošťák, Pavel Prudký
cca 310 stran
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788072638666
Vydavatel:ANAG
Odešleme:1 pracovní den
Cena před slevou:378,40 Kč
Sleva:16%
Ušetříte:60,50 Kč
Cena s DPH 10%:317,90
15. vydání

Publikace řeší problematiku hmotného a nehmotného majetku daňových subjektů, zejména ve vztahu k zajištění bezpečného režimu z pohledu kontrolních orgánů, a to při pořizování, evidenci, odpisování i vyřazování majetku.

Zpracování knihyHmotný a nehmotný majetek v praxi

Příslušná ustanovení zákona o daních z příjmů autoři komentují, vysvětlují a doplňují stanovisky, výklady a názory na řešenou problematiku i několika dílčími příklady. Celá publikace je proložena desítkami příkladů, které názorně ukazují, jak je rozličný majetek v nejrůznějších situacích odpisován.

Zohledňuje změny po přijetí nového občanského zákoníku

Publikace reaguje na změny od 1. 1. 2014 vyplývající z rekodifikace soukromého práva a dalších legislativních změn. Jde například o nové vymezení pojmu finanční leasing a nová pravidla odpisování, nové rozlišování pojmů „vlastník“ a „odpisovatel“, zkrácení doby odpisování až na 12 měsíců u vymezeného majetku zařazeného v odpisové skupině 1 a 2 a další změny.

 


Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem