Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

ROČNÍ ZÚČTOVÁNÍ DANĚ Z PŘÍJMŮ ZE ZÁVISLÉ ČINNOSTI A FUNKČNÍCH POŽITKŮ ZA ROK 2013

Petr Pelech
328 stran
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788072638444
Vydavatel:ANAG
Odešleme:do 3 prac.dnů
Cena před slevou:319,- Kč
Sleva:16%
Ušetříte:51,- Kč
Cena s DPH 10%:268,-
18. aktualizované vydání

Tato publikace podává podrobný výklad a přispívá k lepší orientaci při provádění ročního zúčtování daně z příjmů za rok 2013. Reaguje na všechny legislativní změny včetně změn v rámci úsporných opatření přijatých koncem roku 2012 s účinností od roku 2013. Zobecňuje i poznatky z praxe, které se v procesu zúčtování vyskytují.


Roční zúčtování daně od A do Z

Ke splnění svého účelu se tato kniha drží své lety formované a čtenáři oceňované skladby. Základní osnova vychází z ustanovení zákona o daních z příjmů a navazujících ustanovení právních předpisů dotýkajících se přímo či nepřímo procesu zaměstnavatelem prováděného ročního zúčtování daňových záloh a daňového zvýhodnění na děti včetně „znovuobnovení“ doby soustavné přípravy na budoucí povolání při studiu v jednoročních kurzech cizích jazyků. Uvádí praktické použití jednotlivých odpočtů od základu daně a odpočtů formou slev z vypočtené daně. Provází procesem ročního zúčtování nejen vůči daňovým poplatníkům, ale i vůči správcům daní.


Vyúčtování daně z příjmů za rok 2013

Publikace popisuje procesní postup podle daňového řádu při vyúčtování daně prováděném v roce 2014 za rok 2013. Obsahuje výčet situací, kdy roční zúčtování zaměstnanci provést lze, a kdy ho naopak provést nelze a je třeba zaměstnance odkázat na vyrovnání daně prostřednictvím daňového přiznání u správce daně.
Obsahuje příklady a radí, jak vyplnit stanovené tiskopisy aktuálního vyúčtování a příloh. Zmíněno je i organizační uspořádání České daňové správy z pohledu podávání vyúčtování a dalších daňových tvrzení.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem