Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

ZÁZRAKY SE DĚJÍ, TRANSFORMAČNÍ LÉČBA, SÍLA VZPOMÍNEK NA MINULÉ ŽIVOTY

Brian L. Weiss, Amy E. Weissová
416 stran
Formát:139 x 206
Jazyk:Česky
Vazba:Polotuhá flexo
ISBN:9788073593704
Vydavatel:Metafora
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:299,- Kč
Sleva:25%
Ušetříte:74,70 Kč
Cena s DPH 10%:224,30
Bohatá sbírka působivých a moudrých příběhů z praxe uznávaného regresního terapeuta, tentokrát ve spolupráci s dcerou, Amy E. Weissovou.
Na tomto světě jsme žili už nesčetněkrát. Jen si to většinou už nepamatujeme. Seznamte se s neuvěřitelnými příběhy lidí, kteří díky svým vzpomínkám nastoupili cestu k uzdravení, štěstí a lásce. Pobyt na Zemi je škola. Mnoho životů, které tu strávíme, představuje pak mnoho jejích ročníků, jimiž postupujeme tak dlouho, dokud nesložíme závěrečné zkoušky. A hlavními předměty, které se na téhle škole vyučují, se jmenují nenásilí, láska a soucit.
Regrese čili návraty do minulých životů mají tu moc přinášet uzdravení mysli i těla a nasměrovat nás na cestu duchovního vývoje.
Zkušenosti mnoha lidí, kteří se o ně přišli podělit, potvrzují, že ti, kteří už odešli z tohoto světa, na nás tam ve světle čekají a bdí nad námi a že i ty největší zázraky se mohou stát právě nám.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem