Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

CSS - FILTRY, HACKY A POKROČILÉ POSTUPY

Andy Budd, Cameron Moll, Simon Collison
272 stran
Formát:17x23 cm
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788086815541
Vydavatel:Zoner Press
Odešleme:ihned
Cena před slevou:274,20 Kč
Sleva:15%
Ušetříte:41,10 Kč
Cena s DPH 10%:233,10

  • Český překlad anglického originálu CSS Mastery: Advanced Web Standards Solutions, který se záhy po svém vydání stal nezbytnou příručkou pro mnoho webdesignérů a koderů, kteří chtějí vytvářet WWW stránky založené na nejaktuálnějších webových standardech, jako je XHTML nebo CSS 2.1.

     

  • Andy Budd ve spolupráci s Cameronem Mollem a Simonem Collisonem vytvořili skutečné knižní dílo, které se mimořádně praktickým způsobem věnuje všem aspektům tvorby webových stránek založených na CSS – od nezbytného základního úvodu, shrnutí vizuálního formátovacího modelu a nahrazování obrázků je čtenář veden k stylování odkazů, seznamů, navigačních lišt, formulářů a datových tabulek, aby se dostal až k vytváření různých typů layoutů.

  • Protože bohužel žijeme ve světě, kde nekonzistentní implementace CSS webovými prohlížeči značně komplikuje práci webdesignérů, kniha se věnuje nejenom podrobnému popisu mnoha hacků a filtrů, ale také popisu různých chyb obsažených v současných prohlížečích a zmiňuje způsoby jejich nápravy.

  • V závěru kniha obsahuje i dvě případové studie, které názorným způsobem demonstrují praktické využití mnoha rad a pokročilých postupů uváděných v této knize.

  • Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

    Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem