Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

ERIC MEYER O CSS - KOMPLETNÍ PRŮVODCE

Eric Meyer
560 stran
Formát:17x23 cm
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788086815640
Vydavatel:Zoner Press
Odešleme:ihned
Cena před slevou:516,90 Kč
Sleva:15%
Ušetříte:77,60 Kč
Cena s DPH 10%:439,30

Eric Meyer je českým čtenářům znám nejenom jako neúnavný zastánce webových standardů, ale také jako autor dvou velice populárních knih, ve kterých mimořádně srozumitelnou formou popisoval praktické využití CSS v praxi. Publikace vyšly v našem vydavatelství a obě se staly bestsellery.

  • Kniha Eric Meyer o CSS - Kompletní průvodce se od zmíněných knih liší. Obsahuje totiž kompletní popis specifikace CSS 2 a CSS 2.1, takže je ideálním zdrojem pro všechny tvůrce webových stránek, kteří vytvářejí (nebo chtějí vytvářet) přístupné a použitelné webové stránky v souladu s nejnovějšími webovými standardy.

    Vedle nezbytných základních informací se v knize například dozvíte :

  • co jsou to selektory a k čemu slouží

  • naučíte se pracovat se strukturou dokumentu, děděním, kaskádou, s hodnotami a jednotkami, barvami, písmem, vlastnostmi textu, výplněmi, orámováním, okraji atd.

  • Kniha se věnuje i pokročilým tématům, jakými jsou základy vizuálního formátování, plovoucí prvky, pozicování, rozvržení tabulek, seznamy, generovaný obsah, styly uživatelského rozhraní nebo nevizuální média. Součástí knihy je i referenční příručka vlastností a referenční seznam selektorů, pseudotříd a pseudoprvků.

    Eric Meyer je mezinárodně uznávaným expertem v oblasti HTML, CSS a webových standardů. S webem pracuje již od roku 1993.

  • Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

    Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem