Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

DAŇOVÝ SYSTÉM ČR 2018

Alena Vančurová, Lenka Láchová
404 stran
Jazyk:čeština
Vazba:kniha, brožovaná vazba
ISBN:9788087480632
Vydavatel:VOX
Odešleme:Do 3 dnů
Cena s DPH 0%:200,-
14. vydání publikace Daňový systém ČR 2018 se zabývá problematikou daní včetně provázanosti sociálního pojistného a daně z příjmů fyzických osob.
Jedinečná publikace daňového práva na našem trhu!

• komplexně zpracovaná problematika daní,
• přehledné zpracování a rychlé vyhledávání pomocí marginálií a věcného podrobného rejstříku,
• množství ilustrativních praktických příkladů, schémat, tabulek a grafů.

Publikace je určena nejen studentům a pedagogům, ale i širokému okruhu čtenářů, kteří se zabývají daňovou problematikou. Dobře poslouží zájemcům o zkoušky na daňové poradce.
Snahou autorek bylo vytvořit učební pomůcku, která čtenářům umožní proniknout do fungování jednotlivých daní i daňového systému jako celku. Velký důraz je kladen na zobecnění a srozumitelnost textu a na logickou linku konstrukce daní. Publikace umožní čtenáři i určitý nadhled a orientaci v působení daní a jejich konstrukčních prvků.
Obě autorky již po mnoho let vyučují problematiku zdanění na vysoké škole, a jsou tedy schopny podat obsah tak, aby byl přístupný i pro laiky. Přehledně zpracovaná publikace obsahuje celou řadu schémat, tabulek, grafů a ilustrativních příkladů pro snadnější pochopení stále komplikovanějšího daňového systému České republiky.
Autorky formou odkazů upozorňují na logické souvislosti mezi prvky jednotlivých daní a pro snadnější orientaci připojily také podrobný věcný rejstřík.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem